Bodum Columbia Kaffepress 8 koppar dubbelväggad Matt

Bodum Columbia Kaffepress 8 koppar dubbelväggad Matt
Bodum Columbia Kaffepress 8 koppar dubbelväggad Matt
Beskrivning av Bodum Columbia Kaffepress 8 koppar dubbelväggad Matt

Columbia pressobryggare är en elegant kaffepress i rostfritt stål. Pressobryggaren har dubbla väggar som håller värmen längre samt en presskolv tillverkad i silikon och mesh som förhindrar repor och som ger komplett filtrering och tar bort bottensats.

Med vatten mellan 92 och 96 grader tar det fram det allra bästa i alla typer av kaffe. Låt kaffet dra i ca 4 minuter innan det pressas. Inte nog med att den brygger gott kaffe den är även riktigt snygg och lyxig att servera ur. Rymmer 1 liter och ger 8 koppar kaffe.

Läs mer om Bodum Columbia Kaffepress 8 koppar dubbelväggad Matt...


Hitta Bodum Columbia Kaffepress 8 koppar dubbelväggad Mattäven i dessa butiker...