BK Black Steel Stekpanna 30 cm

BK Black Steel Stekpanna 30 cm
BK Black Steel Stekpanna 30 cm
Beskrivning av BK Black Steel Stekpanna 30 cm

Slitstark stekpanna i kolstål ur BKs serie Black Steel. Den här stekpannan är ett utmärkt val för dig som vill undvika belagda stekkärl men som tycker att gjutjärnspannor är för tunga. Kolstål reagerar snabbt på värmeförändringar så det här är en stekpanna även för dig som önskar precision i matlagningen perfekt till biffen eller omeletten!

Kolstålspannor är tillverkade av naturliga material som avger små mängder järn till maten som tillagas. Med tiden blir pannor i kolstål mörkare och mörkare det är den naturliga non-stickeffekten som förbättras och kolstålet som oxiderar. Kom ihåg att alltid använda fett i pannan en mindre mängd kan användas när pannan är ordentligt instekt.

– Tillverkad av naturliga material men är lättare än gjutjärn
– Tål mycket hög värme
– Får med tiden en naturlig non stick-yta
– Fungerar på alla värmekällor inklusive induktion och grill
– Inbränd med silikon (kisel)
– Tål alla typer av redskap utan att repa

Läs mer om BK Black Steel Stekpanna 30 cm...


Hitta BK Black Steel Stekpanna 30 cmäven i dessa butiker...