Bitz Fat 40 cm Grå/Rosa

Bitz Fat 40 cm Grå/Rosa
Bitz Fat 40 cm Grå/Rosa
Beskrivning av Bitz Fat 40 cm Grå/Rosa

Det här stora härliga fatet från danska Bitz är tillverkat i svart stengods med matt reaktiv glasyr på utsidan kombinerat med en fin brons-metallisk glasyr på insidan. Den reaktiva glasyren gör att ingen produkt är den andra helt lik vilket ger hela serien en unik känsla. Tål diskmaskin men var medveten om att citrusjuice kan lämna fläckar på produktens yta.

Stengodsserien Bitz har tagits fram i nära samarbete med en av Danmarks mest kända profiler inom kost och hälsa Christian Bitz. Att ta sig tid att njuta av hela matupplevelsen är viktigt för att låta hjärnan uppfatta kroppens mättnadssignaler och på så sätt undvika att man lämnar bordet alldeles för mätt. Med fokus på njutning är serien utformad med största omsorg till nyanser färgskiftningar och material för att skapa en njutningsfull upplevelse av själva måltiden.

Läs mer om Bitz Fat 40 cm Grå/Rosa...


Hitta Bitz Fat 40 cm Grå/Rosaäven i dessa butiker...