Big Green Egg Grill Minimax

Big Green Egg Grill Minimax
Big Green Egg Grill Minimax
Beskrivning av Big Green Egg Grill Minimax

Big Green Egg är den perfekta bordsmodellen till den lilla terrassen eller för att ta med ut på båten. MiniMax imponerar med sina prestationer. Den är 7 cm högre än Big Green Egg Mini men har en mycket större tillagningsyta jämförbar med Big Green Egg Smalls yta på 33 cm. och det ger dig tillräckligt med plats att laga mat för fyra till sex personer. Och ska du iväg? Med en vikt på 35 kg behöver du inte vara någon professionell tyngdlyftare för att ta med dig MiniMax. I EGG Carrier som följer med som standard är det inget problem!
Inklusive EGG Carrier.

Big Green Egg har ett temperaturintervall på 70-350 °C så att du kan prova alla olika matlagningstekniker. Grillning rökning wokning ångkokning (ugns)bakning eller långkok; det är lätt som en plätt på ditt Big Green Egg. Från grillad T-benstek eller entrecôte till en vegetarisk curryrätt och madridsk gryta. Laga mat med ångade ostron halmrökt carpaccio asiatisk kycklingsoppa eller en välfylld grönsaksquiche. Ingenting är för märkvärdigt! Och sedan är det naturligtvis dags att smaka… Rena och ärliga smaker med en oöverträffad karaktäristisk doft och smak. Med ett Big Green Egg kommer en ny värld att öppna sig för dig. Flytta fram dina kulinariska gränser och överraska dig själv och dina gäster. Låt din kreativitet flöda och njut!

Oavsett om det är iskallt eller värmebölja; EGGet kan användas under alla årstider hela året runt. Om du tror att man bara kan grilla på sommaren: tänk om! Allt detta håller på att förändras tack vare Big Green Egg. När allt kommer omkring varför skulle du bara njuta av din kamado under några månader när du kan använda den 365 dagar om året? Den unika isolerande keramiken betyder att vädret utanför är irrelevant. Temperaturen i EGGet är lika stabil som alltid och det spelar ingen som helst roll om det regnar eller snöar.

Läs mer om Big Green Egg Grill Minimax...


Hitta Big Green Egg Grill Minimaxäven i dessa butiker...