Big Green Egg Grill Medium

Big Green Egg Grill Medium
Big Green Egg Grill Medium
Beskrivning av Big Green Egg Grill Medium

Big Green Egg Medium är tillräckligt kompakt att ha i en liten stadsträdgård på en liten uteplats eller balkong men stor nog för att grilla röka sjuda eller steka för sex till åtta personer gallrets diameter är 40cm. Med Medium i trädgården bjuder du enkelt in familj eller vänner att njuta tillsammans. Därför är detta EGG en av de populäraste modellerna. Med tillhörande convEGGtor och Baking Stone omvandlar du Big Green Egg Mediumsnabbt och enkelt till en pizzaugn där du själv gräddar de godaste pizzorna. Och den må kallas Medium men den är allt annat än genomsnittlig!

Big Green Egg har ett temperaturintervall på 70-350 °C så att du kan prova alla olika matlagningstekniker. Grillning rökning wokning ångkokning (ugns)bakning eller långkok; det är lätt som en plätt på ditt Big Green Egg. Från grillad T-benstek eller entrecôte till en vegetarisk curryrätt och madridsk gryta. Laga mat med ångade ostron halmrökt carpaccio asiatisk kycklingsoppa eller en välfylld grönsaksquiche. Ingenting är för märkvärdigt! Och sedan är det naturligtvis dags att smaka… Rena och ärliga smaker med en oöverträffad karaktäristisk doft och smak. Med ett Big Green Egg kommer en ny värld att öppna sig för dig. Flytta fram dina kulinariska gränser och överraska dig själv och dina gäster. Låt din kreativitet flöda och njut!

Oavsett om det är iskallt eller värmebölja; EGGet kan användas under alla årstider hela året runt. Om du tror att man bara kan grilla på sommaren: tänk om! Allt detta håller på att förändras tack vare Big Green Egg. När allt kommer omkring varför skulle du bara njuta av din kamado under några månader när du kan använda den 365 dagar om året? Den unika isolerande keramiken betyder att vädret utanför är irrelevant. Temperaturen i EGGet är lika stabil som alltid och det spelar ingen som helst roll om det regnar eller snöar.

Läs mer om Big Green Egg Grill Medium...


Hitta Big Green Egg Grill Mediumäven i dessa butiker...