Åry Home Viventium Bricka 38 cm Valnöt

Åry Home Viventium Bricka 38 cm Valnöt
Åry Home Viventium Bricka 38 cm Valnöt
Beskrivning av Åry Home Viventium Bricka 38 cm Valnöt

Rund bricka från Åry Homes serie Viventium med ett klassiskt och tidlöst utseende och naturlig träyta. Brickan passar perfekt för servering av frukost i sängen fika i trädgården eller drinkar till festen. Den runda formen gör att den dessutom passar utmärkt för att skapa ett hårt underlag till en mjuk sittpuff.

Kollektionen i äkta trä har ett varmt mjukt och naturligt intryck med retrokänsla. Här finns flera olika brickor med organiska former i träfanér av ask ek och valnöt. Varje produkt är unik med sin egen struktur från indiviuella ark av träfanér. Ytan är behandlad med en hårdvaxolja. Alla produkter i serien är FSC-certifierade.

Läs mer om Åry Home Viventium Bricka 38 cm Valnöt...


Hitta Åry Home Viventium Bricka 38 cm Valnötäven i dessa butiker...