Åry Home Pine Cone Tablett 40×30 cm 2-pack

Åry Home Pine Cone Tablett 40×30 cm 2-pack
Åry Home Pine Cone Tablett 40×30 cm 2-pack
Beskrivning av Åry Home Pine Cone Tablett 40×30 cm 2-pack

Bordstabletter i 2-pack med mönstret Pine Cone formgivet av konstnären Sam Pickard.

Pickard beskriver sitt mönster: Ett av mina favoritträd är den magnifika Monterey Pine i Heddon Valley Exmoor. När det är storm blåser ibland kottar ner från trädet. Dessa kan ha suttit fast på trädet i uppemot 30 år – otroligt! I mönstret finns några sällsynta Heath Fritillary-fjärilar som fångar lite av Exmoor i samtida koppartoner.

Tallriksunderläggen är tillverkade av laminerad FSC-certifierad eukalyptusträ med en undersida av filt som gör att de ligger stadigt på bordet och blir en vacker inredningsdetalj oavsett hur de används. Matcha gärna med andra delar ur samma serie.

Läs mer om Åry Home Pine Cone Tablett 40×30 cm 2-pack...


Hitta Åry Home Pine Cone Tablett 40×30 cm 2-packäven i dessa butiker...