Åry Home In Bloom Skärbräda 295×195 cm

Åry Home In Bloom Skärbräda 295×195 cm
Åry Home In Bloom Skärbräda 295×195 cm
Beskrivning av Åry Home In Bloom Skärbräda 295×195 cm

Rektangulär skärbräda med det handritade mönstret Serenity formgivet av danska konstnären Sofie Børsting för Åry Home.

En abstrakt oljemålning har inspirerat till kollektionen Serenity. Målningen är gjord av flera lager färg för att framkalla en specifik mjukhet och glöd. Det abstrakta motivet utstrålar ett meditativt uttryck av lugn och djup.

Skärbrädan är tillverkad av laminerad FSC-certifierad MDF och tål temperaturer upp till 130°C så att du även kan använda den som grytunderlägg. En vacker inredningsdetalj oavsett hur den används! Matcha gärna med andra delar ur samma serie.

Läs mer om Åry Home In Bloom Skärbräda 295×195 cm...


Hitta Åry Home In Bloom Skärbräda 295×195 cmäven i dessa butiker...