Arabia Muminmugg Sov Gott

Arabia Muminmugg Sov Gott
Arabia Muminmugg Sov Gott
Beskrivning av Arabia Muminmugg Sov Gott

Muminmuggen Sov gott lanserades den 9 augusti 2019 på självaste Mumindagen men då endast hos Iittala och den officiella Muminshoppen. Muggen är en förlängning av serien Trogen sitt ursprung och har nr 97 av Arabias muminmuggar.

Alla behöver en Mumin! Både barn och vuxna älskar Tove Jansons sympatiska karaktärer från Mumindalen. Arabias designer Tove Slotte-Elevanta har formgivit de underbara produkterna med Muminteckningar i original. De härliga figurerna finns tryckta på muggar skålar kannor m.m. Samla hela serien och du har en hel mumindal i ditt köksskåp. Välkommen till Mumindalen!

Precis som övriga delar ur Arabias Muminserie tål muggen diskmaskin mikrovågsugn frys och ugnstemperatur upp till 250°C.

Läs mer om Arabia Muminmugg Sov Gott...


Hitta Arabia Muminmugg Sov Gottäven i dessa butiker...