Arabia Muminmugg Ninni Puder

Arabia Muminmugg Ninni Puder
Arabia Muminmugg Ninni Puder
Beskrivning av Arabia Muminmugg Ninni Puder

2019 presenteras en ny figur på de klassiska Muminprodukterna: Ninni huvudkaraktären i Tove Janssons novell ’Berättelsen om det osynliga barnet’ (1962).

I berättelsen får muminfamiljen ta emot en liten illa behandlad Ninni-flicka som blivit osynlig. Hon vågar inte tala leka eller ens skratta. Det enda som avslöjar var hon rör sig är en liten bjällra av silver som hänger runt hennes hals. Muminfamiljen tar emot Ninni med öppna armar och behandlar flickan fördomsfritt och med vänlighet. Muminfamiljens varma bemötande gör att Ninni får sitt självförtroende tillbaka och börjar synas igen.

Det osynliga barnet är en berättelse om hur viktigt det är att se andra och att bli sedd.

Alla behöver en Mumin! Både barn och vuxna älskar Tove Jansons sympatiska karaktärer från Mumindalen. Arabias designer Tove Slotte-Elevanta har formgivit de underbara produkterna med Muminteckningar i original. De härliga figurerna finns tryckta på muggar skålar kannor m.m. Samla hela serien och du har en hel mumindal i ditt köksskåp. Välkommen till Mumindalen!

Läs mer om Arabia Muminmugg Ninni Puder...


Hitta Arabia Muminmugg Ninni Puderäven i dessa butiker...