Arabia Muminmugg Mumintrollet Gräsgrön

Arabia Muminmugg Mumintrollet Gräsgrön
Arabia Muminmugg Mumintrollet Gräsgrön
Beskrivning av Arabia Muminmugg Mumintrollet Gräsgrön

På de nya Mumintrollet-produkterna ses en mycket liten marsian som gått vilse. I radion varnar man för ett flygande tefat som närmar sig land. Tefatet landar överraskande i muminfamiljens trädgård. Mumintrollet bestämmer sig för att gömma den vilsegångna marsianen som även är efterlyst av polisen. Marsianen och Mumintrollet talar ett gemensamt språk med hjälp av den magiska lådan.

Alla behöver en Mumin! Både barn och vuxna älskar Tove Jansons sympatiska karaktärer från Mumindalen. Arabias designer Tove Slotte-Elevanta har formgivit de underbara produkterna med Muminteckningar i original. De härliga figurerna finns tryckta på muggar skålar kannor m.m. Samla hela serien och du har en hel mumindal i ditt köksskåp. Välkommen till Mumindalen!

Läs mer om Arabia Muminmugg Mumintrollet Gräsgrön...


Hitta Arabia Muminmugg Mumintrollet Gräsgrönäven i dessa butiker...