Ankarsrum Ankarsrum Tillbehör Köttkvarn Komplett

Ankarsrum Ankarsrum Tillbehör Köttkvarn Komplett
Ankarsrum Ankarsrum Tillbehör Köttkvarn Komplett
Beskrivning av Ankarsrum Ankarsrum Tillbehör Köttkvarn Komplett

I detta paket medföljer en komplett köttkvarn och alla nödvändiga tillbehör till din Ankarsrum Original köksmaskin. Kvarnen är enkel att montera på assistentens drivuttag och kan användas till mycket mer än att bara mala kött. Tillsatsen är en motsvarighet till huvudskivan i en matberedare och kan såväl hacka och mala som ge viss flytande konsistens. Med de olika tillbehören kan du även göra supergod hemmagjord korv eller hamburgare till grillfesten. Du har även möjlighet att göra hemmagjord pasta eller skorpmjöl till en läcker cheesecake. Här finns en uppsjö av möjligheter som kommer göra vardagen både roligare och lättare!

I kitet ingår:
– 1 kvarn
– 4 hålskivor (25/45/6/8 mm)
– 3 korvhorn 10/20/25 mm
– 1 passertillsats
– rivtillsats
– 4 pastaskivor
– 1 spritstillsats
– 1 stänkskydd till kvarnen

Läs mer om Ankarsrum Ankarsrum Tillbehör Köttkvarn Komplett...


Hitta Ankarsrum Ankarsrum Tillbehör Köttkvarn Komplettäven i dessa butiker...