Almaregårdens Lakrits Lakrits Julsmak 150 g

Almaregårdens Lakrits Lakrits Julsmak 150 g
Almaregårdens Lakrits Lakrits Julsmak 150 g
Beskrivning av Almaregårdens Lakrits Lakrits Julsmak 150 g

Detta är i grunden en sötlakrits som smaksatts med julens härliga kryddor och smaker så smaken av pepparkakor ligger inte långt bort.

Almaregårdens Lakrits är gjord av naturliga råvaror utan E-nummer och smaksatt med lakritsrot från Iran som anses vara den bästa i världen. Almregårdens lakrits är helt vegetabilisk då den är fri från gelatin och gjord efter gammalt recept med tillverkning på Söderslätt i Skåne.

Innehåll:
Sirap socker vetemjöl vatten invertsockersirap rågmjöl lakrits fuktighetsbevarande medel: (sorbitol) salt kanel konserveringsmedel: kaliumsorbat ingefära nejlikor ytbehandlingsmedel: (karnubavax kokosolja) arom.

Läs mer om Almaregårdens Lakrits Lakrits Julsmak 150 g...


Hitta Almaregårdens Lakrits Lakrits Julsmak 150 gäven i dessa butiker...