Afroart Prick Förvaringslådor 2-pack Röd

Afroart Prick Förvaringslådor 2-pack Röd
Afroart Prick Förvaringslådor 2-pack Röd
Beskrivning av Afroart Prick Förvaringslådor 2-pack Röd

2 stycken handgjorda förvaringslådor i prickigt mönster från Afroart. De olika storlekarna gör det möjligt att förvara saker i av olika mått. Lådorna blir även fina inslag till inredningen var de än placeras. Förvaringslådorna är tillverkad av papper gjort på busken Daphne Cannabina som lokalt kallas lokta i Nepal. Landet är känt för att tillverka papper för hand och har en lång tradition inom hantverket.

Afroart har sedan 1967 arbetat med att presentera hantverk från länder i Asien Afrika och Latinamerika för att stötta lokala företag och områden där hantverken är den främsta inkomstkällan. Alla produkter från Afroart är handgjorda och Fairtrade-tillverkade.

Läs mer om Afroart Prick Förvaringslådor 2-pack Röd...


Hitta Afroart Prick Förvaringslådor 2-pack Rödäven i dessa butiker...